Acties bij winkels met acceptgiro

Op deze pagina leest u waar de mooiste acties zijn van winkels waar u kleding, electronica, bloemen en meer kunt kopen en bestellen met acceptgiro. Nieuwe acties en kortingscodes worden vaak toegevoegd waardoor u altijd op de hoogte bent van de mooiste aanbiedingen.

Het is zomer bij Klingel.nl. Het is bijna zomer! Promoot de 10 EUR kortingscode voor de leukste zomerkleding bij Klingel.nl. De minimale bestelwaarde is 40 Euro. Gebruik de volgende code bij je bestelling om de korting te krijgen!: SUMR

Profiteer vanaf zondag 31 mei van maar liefst 20% korting op de hele collectie van Schuurman-schoenen.nl. Op reeds afgeprijsde collectie geldt 10% korting. Deze actie is exclusief voor klantenkaarthouders, mocht je geen klantenkaarthouder zijn dan word je dit bij een bestelling in de webshop automatisch.

Stylepit.nl is jarig! Tot 20 euro kortingscode. Tot en met eind mei 2015 geeft Stylepit.nl 20 euro korting op alle bestellingen van €100 of meer. De code welke je moet gebruiken is "HURRA15NL". Kijk snel wat Stylepit.nlvoor mooie kleding te koop heeft!

Tot wel 20% extra korting op bijna alles bij V&D.nl
T/m maandag 6 april tot 20% extra korting op bijna alles (dus niet alleen op prijzencircus producten) met de actiecode: circus2015 bij V&D.nl. Het hoogste percentage wordt verrekend over het duurste product. Twee keer 20% korting, twee keer 15% korting en één keer 10% korting.

Koningsdagactie bij Spartoo.nl
Spartoo.nl laat koningsdag dit jaar niet voorbij gaan en zeker niet zonder een oranje outfit. Scoor je oranje outfit nu met 10% korting met de kortingscode ORANJEBOVEN15. Deze kortingscode kun je gebruiken t/m 20 april.

Big sexy sale bij Hunkemöller!
Hunkemöller.nl heeft de komende weken Bra Party! Tot en met 12 april 2015 krijg je elke 3e bh gratis!

Sale tot 70% korting bij Manfield.com
Tot en met 2 februari heeft Manfield.com sale met kortingen tot 70%!